Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2018 18:18 - AquaSource Мака Енергия
Автор: zdraveaquasource Категория: Други   
Прочетен: 230 Коментари: 0 Гласове:
0



 Това съчетание на основата на корен от мака може да подпомогне поддържането на жизнеността, издръжливостта и силата

Според продължителни проучвания коренът от мака или мака мака може да повиши сексуалното желание. Мака има и вече затвърдена репутация сред силовите атлети , че спомага за поддържането на оптимална сила и издръжливост. За нея дори се съобщава, че подпомага умствената дейност, бдителността и концентрацията.

 

Синергична смес


AquaSource Мака Енергия е комбинация от допълнителни съставки известни с това, че притежават адаптогенни свойства. Това означава, че има способността да балансира и стабилизира системите в организма. Съчетани са с мед от манука UMF 10+ и билков мед от английски пореч, като естествени консерванти в глицеринова основа, вода и сок от касис.

Мака мака или корен от мака (Lepidium meyenii) – съдържа впечатляващ набор от хранителни вещества, което обяснява защо е била основна храна в Перу в продължение на векове, популярна както сред мъжете, така и сред жените.

Дамяна (turnera diffusa) – билка, използвана още от времето на маите и днес се препоръчва за подобряване на сексуалното удовлетворение и мощ.

Готу кола (hydrocotyle asiatica) – открита в далечния изток, използва се в кухнята на Шри Ланка, но също така е и адаптоген.

Панакс жен-шен (Panax ginseng) – също произхожда от далечния изток, отдавна се използва в Китай, Корея и Япония заради адаптогенните си свойства, както и за подпомагане поддържането на жизнеността и издръжливостта.

AquaSource Мака Енергия е подходящ за възрастни, които желаят да поддържат своята жизненост, издръжливост и сила. Той е особено популярен сред атлетите и хората, които желаят да повишат своето сексуалното желание
 

Здравни твърдения, одобрени от EFSA:


Няма
 

Данни за алергени:


Не съдържа алергени според Регламент (ЕС) № 1169/2011 за предоставянето на информация за храните на потребителите.




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zdraveaquasource
Категория: Други
Прочетен: 18763
Постинги: 22
Коментари: 1
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930