Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2018 16:11 - Продукти АкваСорс
Автор: zdraveaquasource Категория: Други   
Прочетен: 345 Коментари: 0 Гласове:
0



  Естествени продукти за здраве и енергия Всеизвестно е, че ние сме това, с което се храним. Това, което поглъщаме определя нашите чувства, нашия външен вид и колко енергия имаме. 

Всички знаем, че в един идеален свят бихме получили важните хранителни вещества, от които имаме нужда, чрез една здравословна и балансирана диета. Но също толкова добре сме запознати и с факта, че в днешния свят това се случва много рядко поради стреса, замърсяването на околната среда, недостатъците на преработената храна, необходимостта от удобства и редица други фактори. 

AquaSource ни улеснява при получаването на хранителните вещества, от които се нуждаем. 

Само трябва да започнем с Програма Лесно начало – един 30-дневен план, който да помогне на организма ни бавно да се пречисти от токсините и замърсяванията. 

След Програма Лесно начало е добре да изберем един от нашите „Уелнес пакети“, който най-добре да подхожда на нуждите ни. Те са окомплектовани така, че просто и лесно да задоволят потребностите ни. 

За да подобрите още повече резултатите с Програма Лесно начало и Уелнес програмите, ние предлагаме безплатни „Указания за начин на живот“, изготвени от водещият английски диетолог г-жа Бианка Медисън. В тях са включени съвети за: хранене; на кои храни да се набляга, кои да се намалят или дори избягват; физически упражнения; как да се диша; техники за намаляване на стреса. 

За по-сложни или специфични нужди имаме пълна гама продукти, които да задоволят всяка нужда. 

Продуктите на AquaSource се произвеждат в съответствие с Добрите Производствени Практики (GMP - Good Manufacturing Practice), като нашите основни ценности са използването на толкова много естествени продукти, колкото можем да намерим; да ги смесваме с други съставки, когато открием потенциал за синергия; да подобрим потенцията или ефикасността на продукта. При всяка възможност избираме органични съставки. 

Нашата страст като компания са нашите продукти, които ни определят. Вече почти 20 години, според нас, ние произвеждаме най-добрите хранителни добавки, които могат да се предложат на пазара. Вярваме, че фактът, че много от нашите клиенти приемат продуктите ни в продължение на дълги години, сам говори за тяхното качество и ефикасност. 

Сами опитайте нашите продукти и разберете какво точно имаме пред вид в нашата мантра – Енергия, Действие и Свобода. image



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zdraveaquasource
Категория: Други
Прочетен: 18741
Постинги: 22
Коментари: 1
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930