Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.01.2018 14:59 - Знаете ли, че...
Автор: zdraveaquasource Категория: Други   
Прочетен: 296 Коментари: 0 Гласове:
0



 Знаете ли, че:

1. Водораслите са единствените, които съчетават всичко полезно от трите биологични царства на майката Земя – растения, животни, гъби. И аз не знаех.
2. Съдържат всички незаменими и множество заменими аминокиселини в най-лесно усвояема форма спрямо всички останали храни. Твърди се , че по това превъзхождат дори майчиното мляко.
3. Нямат странични ефекти, вредни влияния. Няма опасност от предозиране.
4. Подпомагат организма сам да преодолее и да се справи с проблема без да се намесват радикално в неговото разрешаване. Или с други думи, микроводораслите слагат едно рамо на човешкия организъм в толкова естественото му усилие да се пребори. Обърнете внимание на думата “естествено”
5. Съдържат ненаситени мастни киселини Омега 3 и Омега 6
6.Съдържат всички жизнено важни витамини и минерали в идеални пропорции + калций, хлорофил(за пречистване н кръвта), бетакаротини, ДНК и РНК (храните богати на ДНК и РНК се смятат за изключителни храни за здравето и мозъка, с мощен подмладяващ ефект)
7. Съдържат Коензим Q10 – ето ви чист Коензим Q10 и не се налага да го мажете на лицето си
8. Фенилетиламин – естествен антидепресант, засилващ концентрацията и умствената дейност
9. Съдържат 60-70% белтъчини с над 95% усвояемост

Водораслите са и единствените по своята същност, които съдържат:
1. Фикоцианин – вещество с мощен противовъзпалителен ефект – инхибира ензима COX – 2; стимулира отделянето на стволови клетки, които регенират мъртви тъкани; стимулира естествени интерферони
2. Естествен антибиотик - със свойствата на антибиотик, но бeз странични ефекти.
3. Бързо заздравяване на вътрешни и външни рани, стимулира стволови клетки и има антираков ефект.

Освен всичко изброено до тук водораслите са и най-мощния умунорегулатор, който стимулира отделянето на Т-клетките, естествените клетки “убийци”, макрофагите и естествения интерферон. Всички те са “отговорниците” за в нашето тяло за унищожаването на заразените с вирус и рак клетки. Наред с това микроводораслите са и единствения познат природен продукт, стимулиращ отделянето на стволови клетки от костния мозък и миграцията им към увредените тъкани и органи. Това са причините те да са незаменими при превенцията на заболявания, като множествена склероза, алцхаймер, паркинсон, диабет, слединсултни състояния, инфаркт и др.
Препоръките
Препоръчват се микроводораслите, като идеална храна за бебета, защото тя ще помогне на малките създания против неприятните колики, ще способства за цялостния растеж и развитието на мозъка, ще им помогне да развият силна имунна система.
Препоръчват се микроводарслите и за бременни майки за по-добро развитие на плода, по-леко раждане, пълноценна кърма, здраве и енергия през бременността.
Препоръчват се микроводораслите и за спортисти, ученици и студенти. Така ще се повиши спортната издръжливост и успеваемост, както и мисловната концентрация и умствения процес




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zdraveaquasource
Категория: Други
Прочетен: 18767
Постинги: 22
Коментари: 1
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930