Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2018 14:35 - Зелена Енергия на АкваСорс
Автор: zdraveaquasource Категория: Други   
Прочетен: 620 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Зелена енергия е един от първите и най-известни продукти на АкваСорс (AquaSource). Повече от 20 години тя е любима храна за много деца и възрастни в България и по света, които благодарение на нея се радват на силен имунитет и добро здраве.

Суперхрана, предназначена за поддържане на клетъчното здраве и повече енергия.
Зелена енергия е синергична комбинация от три природни клетъчни храни: синьо-зелените микроводорасли АФА от езерото Кламат, Хавайска спирулина и органична алфалфа (люцерна). Съчетанието от тези три универсални суперхрани има способността да повишава енергията на клетките и да предотвратява уморaта.

Зелена Енергия може да се приема постоянно от всички хора като храна за клетките на имунната система. Целта е профилактика и поддържане на добро здраве, самочувствие, постоянно висока жизненост, работоспособност и енергия.

АкваСорс водорасли АФА от езерото Горен Кламат – едно от най-чистите и богати на минерали водорасли на планетата. Дивите синьо-зелени водорасли АФА се срещат в природата естествено, растат в едно от най-чистите алкални езера, известно на човека, богато на хранителни вещества.

Хавайска спирулина (Спирулина пасифика): Това е най-добрата спирулина, защото се преработва натурално и расте целогодишно на перфектния хавайски климат. Преминала е тестове за чистота, което гарантира отлично качество и хранителни стойности.
Спирулина пасифика осигурява най-високите нива на смесени каротеноиди, ензими и антиоксиданти в сравнение с всяка друга спирулина по света. 
Органична алфалфа: Отглеждана по цял свят, люцерната е известна със своите дълги корени, чрез които добива минерали, аминокиселини и други хранителни вещества от дълбоките, незамърсените слоеве на почвата. Тя осигурява хранителни вещества в концентрирана и лесно смилаема форма.
Алфалфа е една от най-полезните храни на планетата и сред най-богатите източници на всички минерали, необходими за поддържане на добро здраве. Използва се в продължение на векове като изключително богата на протеини храна. Арабите са нарекли люцерната алфалфа, което ще рече “Баща на всичките храни”.
В народната медицина и в хомеопатията люцерната се употребява като тоник. Тя стимулира апетита и храносмилането, усилва жизнеността, повишава издръжливостта, подобрява настроението и самочувствието.

Зелена Енергия на АкваСорс е особено подходяща за хора, които искат да подобрят жизнеността си и да регулират теглото си. Една капсула съдържа само 2 калории, но доставя на организма много ценни микронутриенти. Най-добре е да се приема заедно с Есенциални Мастни Киселини (ЕМК) и Коластра. Тази комбинация може да се употребява неограничено дълго време. Ефектът е отличен. Това е най-лесния и надежден начин да си набавяме нужните за правилната обмяна хранителни съставки.

Почти всички хора, които употребяват Зелена Енергия, съобщават ясно изразен положителен ефект. Но дори и на пръв поглед да не забележите промяна, продължавайте да приемате тази високо хранителна комбинация, тъй като тя води до регенериране на организма на клетъчно ниво и до подобряване на всички физиологични показатели.

Опитът показва изключително благотворен ефект при децата – те растат и се развиват по-добре, боледуват по-малко, имат повече енергия и изглеждат по-добре. Отлична идея е да се дава дори при тежко болни деца, защото се съчетава добре с лечението и подпомага организма да преодолее болестта.

При възрастни хора с намален имунитет и склонност към често боледуване също се постига много добро общо укрепване на организма чрез редовно приемане на Зелена Енергия, което е от съществено значение особено през зимата и по време на вирусни епидемии.
За всеки,който желае да включи този уникален продукт с цел превенция и профилактика ,ще се радвам да осигуря информация относно дозировка,продължителност на приложение,съчетание с други супер храни!
Пишете,интересувайте се!
ЗДРАВЕТО Е НАЙ-ЦЕННИЯ ДАР!
ВСЕКИ ОТ НАС Е ОТГОВОРЕН ЗА СОБСТВЕНОТО СИ ЗДРАВЕ!image



Тагове:   аквасорс,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zdraveaquasource
Категория: Други
Прочетен: 18768
Постинги: 22
Коментари: 1
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930